En ekte sparegris

OktoberDUSSene har vært ferdig siden helga, men først i kveld fikk jeg lånt et par føtter å vise dem fram på. De er strikket på pinner 3mm i Online 6-tråders sokkegarn. Mønsteret denne måneden var Epletreets snurrige sokker.

Disse sokkene skulle nok helst ha vært strikket i ensfarget garn for å få frem de fine «flettene», men man tar hva man haver og her i heimen er det mest flerfarget sokkegarn igjen. Kanskje synes mønsteret litt bedre på dette bildet.

På uformelt har man startet en liten sparing, ved å måtte betale en viss sum for hvert garnnøste man bruker opp i løpet av de neste 12 månedene. Alle har skaffet seg innbrudssikre sparebøsser. Jeg falt derimot for denne myke sparegrisen, som ikke er innbruddssikker, men uknuselig. Må legge til at det var Vesla som fant den, og selv fikk hun seg en brun gris.

Nye prosjekter på gang er, en lue og et erme til en jakke til yngstesønnen. Jeg har ikke noe mønster til jakken, men den skal ha fletter og sjalskrave. Altså et virkerlig eksperiment som bør falle i smak skal det bli brukt.

~ av wia123 den oktober 25, 2011.

Én kommentar to “En ekte sparegris”

  1. Så flotte sokker! Og for en nydelig, søt liten gris 😉
    Den lua ser ut til å bli knall-stilig 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: