Hva har blitt gjort i januar

Lenge siden noe har blitt ferdig her i huset nå, men endelig er 2 sokkepar til herrer ferdige. Disse har vært busstrikk denne måneden. Det tykke paret er strikket i Perfect og Raggegarn på pinner 3,5, mens det tynne paret er strikket i Regia på pinner 2,5.

119

 

Fiberen jeg viste i forje innlegg har kommet på rokken.  Litt lite spinnetid de siste ukene, men dette er bare 100g så det vil nok komme av rokken om ikke så altfor lenge.

115

 

I fobindelse med Bøllewiprundene i fjor fikk jeg disse to fine premiene (samt en sjokolade som er spist for lenge siden).

118

 

Nissebarnas klær er snart ferdige. de tovede klærne har vært i maskinen og mangler nå bare noen knapper. Genserne mangler å monteres og så kan nissene kles på. Jeg strikket inn en sølvtråd som effektgarn på bukse og skjørt.

116

 

Kjolen til tantebarnet er også nesten ferdig. det er bare montering som gjennstår. Jeg må prøve å få gjort det i morgen.

117

~ av wia123 den januar 29, 2013.

Én kommentar to “Hva har blitt gjort i januar”

  1. Skulle gjerne hatt et par Klæbovotter til julegave (til voksen dame fra Klæbu som bor i Rygge nå). Mulig å få kjøpt? Bengt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: