Regnskap og gamle «filler»

Oktober er her og ute har den første høststormen startet. Siden det ikke er noe nedbør enda, så var det fint å gå tur med Tassen i kveld.

Nå som sommeren virkerlig er over og man er tilbake i normalt gjenge, er det vel på tide å ta en liten statusoppdatering. Av disse 4 prosjektene er det bare teppet som det er fremgang på. Satser virkerlig på å få det ferdig i løpet av oktober. Er ferdig med ca 30 av antatt 40 lapper.

1004

 

Av de andre prosjektene er det bare ene hjertegenseren og et skjørt som det har skjedd noe med. Skjørtet ble forvandlet fra rosa til blått og mangler bare knapper og tråfesting. Den ene hjertegenseren ble rekt opp og laget større. Nå mangler bare ermer og montering.

1003

 

Innimellom har det blitt oppstart på noen nye ting også. Et par votter som jeg fikk garn til på koftefeste, en genser i DK wollmeise og et forsøk på heklede dukkesko.

1001

 

I ettermiddag tok jeg et dypdykk i gammelt sengetøy. En full søppelsekk blir filler, mens noe gis bort. Alle barnetrekk mm ble lagret på gjesterommet. Så nå har jeg flere trådkurver ledig i mitt garderobeskap. Herlig! På bildet er de fleste lagt utover. Her er det mange tidsepoker: 70-tallet med grønt og orange, 80-tallet med pasteller osv.

1002

~ av wia123 den oktober 1, 2015.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: